Triple H vs. Roman Reigns a Royal Rumble-n? Mi várható a WrestleMania 32-n?


2015 utolsó Raw-ján Mr. McMahon bejelentette, hogy Roman Reigns-nek meg kell majd védenie a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címét Sheamus ellen 2016 első Raw-ján amely meccsen ő maga Vincent Kennedy McMahon lesz a bíró. Így Sheamus megkapja a visszavágóját és ha Roman Reigns megvédi az övét valószínűleg egy új ellenfél lesz a láthatáron.

Na de ki lesz az? John Cena, vagy Triple H visszatér és bejelenti, hogy ő lesz Roman következő ellenfele és megküzd vele a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért a Royal Rumble-n? Ebben az esetben Triple H veszítene és Roman egy óriási push-ban részesülne amelynek köszönhetően nagy esélyesként szállna harca a Royal Rumble győztes Brock Lesnar-al. Trips ezzel nagyot segítene Roman Reigns karakterének.

Triple H WrestleMania 32 ellenfele pedig The Rock lehet aki hivatalosan bejelentette, hogy ott lesz az év legnagyobb eseményén bár az ő szerepét továbbra is nagy homály fedi. John Cena pedig nagy valószínűséggel The Undertaker-el küzd majd meg mivel Taker tervezett ellenfele Sting továbbra is sérüléséből lábadozik.


Megjegyzések